Netwerken

WAAROM?

Vanaf de dag dat we worden geboren zoeken we verbinding, zoeken we contact. Vanaf het eerste moment willen we ons veilig voelen in het gezin en ontwikkelen we vriendschappen voor wederzijdse ondersteuning. Verbinding is essentieel voor een waardevol en gelukkig leven. Oprechte interesse in elkaar en de wil om elkaar verder te helpen leidt tot vertrouwen en tot een duurzame relatie.  Wij geloven in de kracht van verbinding in een regio, wij geloven in de kracht van sociaal kapitaal.

Wij geloven dat iedere ondernemer, manager of medewerker in een organisatie ook gebaat is bij duurzaam contact en wij vinden dat niemand uitgesloten hoeft te worden. 

Wij zien netwerken dan ook als het activeren van sociaal kapitaal. Wij geloven in netwerk-reciprociteit. Binnen een gezond netwerk kun je links iemand helpen en uit de rechterhoek hulp ontvangen. De echte netwerker staat hier in het midden, luistert en verbindt. De succesvolle ondernemer voegt vanuit dit midden waarde toe aan partijen tijdens het verbinden en verdient hiermee zijn dagelijks brood.

Wij zien netwerken als een mogelijkheid voor het ontsluiten van Meer Business en veel meer: nieuwe vriendschappen, samenwerkingen, innovaties en uiteindelijk meer banen waardoor minder mensen buitengesloten zijn.  Als het met de regio goed gaat, dan zal het met ons ook goed gaan. Wij staan voor duurzame verbinding in de regio tussen overheid, wetenschap en ondernemers.  Dat is de kern van ons platform, het waarom!


Hoe?

Wij beloven met ons platform niet alleen vergroting van uw netwerk, maar ook uw persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en maatschappelijke betrokkenheid. Kortom wij willen graag zorg dragen voor uw 'Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid Business Vitaminen' voor gezond en succesvol ondernemerschap.

We noemen ons complete programma 'de schijf van 5' voor ondernemers en doelbewuste leiders! De schijf van 5 biedt leden in ons netwerk de mogelijkheid om verbonden te worden op (ten minste) 5 manieren:

1. Inspiratie: inspirerende sprekers;
2. Duurzaam verbinden: met peers in kleinere InnerCircles;
3. Samen ontspannen door inspanning;
4. Kennis en kunde met elkaar delen en samen leren;
5. Collectief bijdragen aan de regio naar een sterk economisch platform.

De evenementen die wij organiseren rondom deze thema's organiseren wij in co-creatie met organisaties in de regio. Hierdoor blijven de kosten laag en kan in principe iedere ondernemer meedoen.

Wat?

Wij bieden een viertal vormen van verbinding met ons platform aan:
1. Lidmaatschap voor €195,- per jaar;
2. Business Lidmaatschap incl InnerCircle deelname voor €495 per jaar;
3. Sponsorship waarbij wij onderling diensten uitruilen;
4. Partnership waarbij wij intensief samenwerken en diensten leveren tegen betaling.

* prijzen zijn exclusief BTW en gelden per 1 januari 2014

Door onze nauwe samenwerking met de bedrijven en instanties uit de regio en met de collega platforms zijn wij in staat om maatwerk verbinding en exposure te bieden rondom product/dienstlanceringen, seizoensacties en specials. Zolang wij relevante content kunnen programmeren voor onze leden voegen we gezamenlijk waarde toe. Win-win-win.