Waarom member worden en wat levert het op

Vijf redenen om member te worden

  • Staan uw resultaten onder druk en kost het moeite om nieuwe opdrachten of nieuwe klanten te werven? Heeft u het gevoel dat u er steeds vaker alleen voor staat?
  • Is het lang geleden dat uw netwerk u aangenaam verrast heeft met een belangrijke bijdrage? Levert uw huidige netwerk structureel weinig op en heeft u het gevoel dat deelname aan netwerk- en business clubs matig tot slecht rendeert?
  • Heeft u de afgelopen jaren weinig tijd geïnvesteerd in uw eigen ontwikkeling en heeft u het gevoel dat uw kennis en vaardigheden niet meer helemaal aansluiten bij de alsmaar complexer wordende omstandigheden?
  • Heeft u behoefte aan meer en vooral beter contact met andere ondernemers of directeuren of bestuurders? Heeft u hen ook iets te bieden en vindt u het leuk om andere mensen te helpen?Gelooft u dat als u meer mensen helpt, meer mensen u zullen helpen? Deelt u onze mening dat door te geven aan je netwerk, het netwerk jou steeds meer zal geven en daardoor steeds effectiever voor je gaat werken?

Als u drie of meer vragen met ‘Ja' heeft beantwoord dan kunt u voordeel halen uit een membership van MeerBusiness Amsterdam! Het is raadzaam om direct lid te worden van het ons Business Network.

Bij MeerBusiness kunt u het volgende verwachten:

  • Een effectief netwerk dat proactief voor u werkt. Hierdoor bereiken we collectief en individueel betere resultaten. Zowel persoonlijk als in het werk. Materieel en immaterieel.
  • Verbetering van uw professionele vaardigheden en competenties als ondernemer en leider via de Business Academie. Structureel een ‘leven-lang-leuk-leren'. Zonder fratsen en betaalbaar.
  • Een betere balans: tussen leven en werk en tussen lichaam en geest. Samen verbinden, ontspannen en inspireren. Zo wordt het voor iedereen mooier en leuker.
  • Meer plezier en zingeving, omdat we samen concreet en proactief bijdragen aan een betere samenleving. Niets geeft een intenser gevoel dan het voor andere mensen ook beter, leuker en mooier te maken.
  • De relatief kleine investering in het membership wordt elk jaar eenvoudig terugverdiend, onder andere via kortingen en voordelen met uw persoonlijke VIP membership-card bij aangesloten bedrijven en business partners. Daarbovenop komen nog de resultaten van het netwerk dat voor u werkt.