Radisson Blu Palace Hotel winnaar Gaia Green Award

Datum : 21-09-2016

Noordwijk, 19 september 2016 – Vanavond is de Gaia Green Award uitgereikt tijdens de beurs Gastvrij Rotterdam. De Gaia Green Awards zijn nieuwe awards voor horecabedrijven die zich onderscheiden op het gebied van duurzaam ondernemen. Het Radisson Blu Palace Hotel uit Noordwijk aan Zee ging in de finale de strijd aan met Suite Hotel Pincoffs uit Rotterdam en het Kloosterhotel ZIN uit Vught. Uiteindelijk ging het Radisson Blu Palace Hotel er met de award vandoor en geeft daarmee aan zich te blijven onderscheiden qua duurzaam ondernemen.

De award is een initiatief van een brede coalitie van organisaties en partijen actief in de horecasector en wordt mede mogelijk gemaakt door onder andere Green Key Nederland, Gastvrij Rotterdam, EKO-Keurmerk Horeca, Strand Nederland en COCO-MAT.
Na het inschrijven voor de award is er per categorie een selectie van maximaal 5 finalisten samengesteld. Door middel van publieksstemmen is er een top 3 geformuleerd en heeft de vakjury de uiteindelijke winnaar aangewezen. De jury heeft de finalisten met name beoordeeld op de volgende 5 onderdelen: Gebouw en energie, Communicatie, Duurzame menukaart, Innovatie en onderscheidend vermogen en Sociale impact/maatschappelijke bijdrage.

General Manager van het Radisson Blu Palace Hotel, André Aaij;” een award winnen is altijd leuk maar met een duurzaamheidsprijs zijn wij extra blij. Wij vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan de natuur en het welzijn van mensen en dieren. Wij blijven continu ontwikkelen en zijn altijd opzoek naar nieuwe initiatieven en producten. Erkenning hiervoor houdt ons scherp en motiveert ons extra om het beste beentje voor te blijven zetten. We zijn trots deze award te hebben gewonnen”.

Het Radisson Blu Palace Hotel heeft in 2015 ook een award voor maatschappelijk verantwoord ondernemen gewonnen namelijk de Duurzaamheidsprijs Bollenstreek. Dit is een initiatief van diverse gemeentes uit de regio.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sophie Prins – Ausems, Marketing & PR Manager van het Radisson Blu Palace Hotel via 071 365 3010 of sophie.prins@radissonblu.com